PRVENSTVO SLOVENIJE V MNOGOBOJU ZA PIONIRJE IN PIONIRKE (U14)

Atletski klub iz Tolmina je v soboto, 7. 5. 2022, na stadionu v športnem parku organiziral Prvenstvo Slovenije v posamičnem in ekipnem mnogoboju za kategorijo U14. Kljub zelo slabi vremenski napovedi in gostim oblakom nad Tolminskim hribovjem, je bilo tekmovanje, na veselje vseh udeležencev, izpeljano brez kaplje dežja. Na tekmovanju je nastopilo kar 108 deklet in 55 fantov, med katerimi je bila majhna ekipa osmih članov našega kluba.

Med našimi petimi predstavnicami se je najvišje uvrstila Katarina Tomšič, in sicer na zelo dobro 15. mesto. Dobro so se v ekipi Krke na celodnevnem tekmovanju borile tudi Manca Saje, Ela Dragan, Urša Švirt in Tinkara Borštar. Pri fantih je najvišjo uvrstitev dosegel Maks Makše (14. mesto), blizu, v prvi polovici uvrščenih, pa sta bila tudi Bor Stojanovič in Lovro Škrbec. Omeniti pa je potrebno tudi, da so naši tekmovalci postavili kup osebnih rekordov in to skoraj v vsaki disciplini, v kateri so nastopili.

Čestitke vsem tekmovalcem za odlične boje na tartanu in za odlično navijaško vzdušje! Rezultati tekmovanja so tudi na priloženi povezavi: http://slovenska-atletika.si/wp-content/uploads/2022/01/20220507_PSC.pdf


Pripravil: Mitja Svet | Objavljeno: 10/05/2022