POROČILO O ATLETSKEM TEKMOVANJU V SODRŽICI, 25.11.2023

V soboto, 25. novembra 2023, se je v Sodržici odvijalo izjemno atletsko tekmovanje, ki je privabilo številne mlade atlete iz različnih krajev. Tekmovanje je spremljalo vse od lepega vremena do vrhunske organizacije in izjemnih rezultatov, tekmovanje je bilo polno športnega vzdušja in duha. Tekmovanja se je udeležilo tudi 16. atletov Atletskga kluba KRKA Novo mesto.

Izjemni Dosežki Atletov AK KRKA Novo mesto:
M-Vrtec: Sintič Svit je s svojimi izjemnimi dosežki osvojil 3. mesto skupno z 413 točkami. Posebej izstopajoči rezultati v metu težke žoge 1kg (3,40 m), skoku v daljino (2,10 m) in teku na 200 m (45,00 sec) pričajo o njegovi odlični pripravljenosti.

Ž-U8: Bauer Ema se je izkazala s 3. mestom, osvojivši skupno 464 točk. Njeni rezultati v metu težke žoge 1kg (2,45 m), skoku v daljino (1,95 m) in teku na 200 m (40,50 sec) pričajo o izjemni atletski predstavi. M-U10: Kostrevc Maj in Lapanje Tim sta se odlično uvrstila, zasedla sta 7. in 8. mesto, spoudarkom na metu težke žoge, skoku v daljino in teku na 250 m.
Ž-U10: Kapš Lili, Kapš Lana, Slokar Zala, Karamovič Lana, Ožbolt Ana, Kralj Zoja in Golob Mija so se izkazale v raznolikih disciplinah, dosegle visoka mesta in s tem prispevale k odličnemu ekipnemu rezultatu.
Ž-U12: Wachter Ula je v svoji kategoriji dosegla 8. mesto z rezultati, ki pričajo o njeni vztrajnosti in odlični atletski pripravljenosti.
Ž-U14: V najstarejši kategoriji je Metka Pureber zasluženo osvojila 1. mesto s 1525 točkami, poudarjajoč svojo odlično formo v metu težke žoge, skoku v daljino in teku na 300 m. V tej kategoriji so se odlikovale še Podbrežnik Ula, Cimermančič Sara in Durič Štrucl Ula, ki so s svojimi izjemnimi dosežki pokazale visok nivo atletskega znanja.

Otroci so nastopili hrabro in uživali v mnogoboju, kar je pripomoglo k uspehu celotnega
dogodka. Iskrene čestitke vsem atletom iz Atletskega kluba Krka, ki so s svojimi izjemnimi
dosežki in športnim duhom prispevali k uspehu tega atletskega tekmovanja.

Povezava do slik je na voljo TUKAJ.

Lep športni pozdrav, Dubravko


Pripravil: Dubravko Mikać | Objavljeno: 29/11/2023