Nadaljevanje tekmovanj v organizaciji AK Krka Novo mesto v Olimpijskem centru Novo mesto

Novo mesto, 20. in 21. 1. 2024 – Atletski klub Krka Novo mesto nadaljuje z organizacijo atletskih tekmovanj v Olimpijskem centru Novo mesto

Atletski klub Krka Novo mesto je pretekli vikend na Olimpijskem centru Novo mesto izvedel Kvalifikacije za posamični in ekipni mnogoboj za U12 in U14 ter Mednarodni atletski miting. Obe tekmovanji sta bili uspešno obiskani tako s strani prijavljenih slovenskih in tujih atletov kot obiskovalcev.

Naslednje tekmovanje bo izvedeno ta vikend, 20. in 21. 1.2024, ko bosta na sporedu prvi državni prvenstvi, in sicer Prvenstvo Slovenije za mlajše mladince in mladinke ter Prvenstvo Slovenije za mlajše člane in članice, oba dneva s pričetkom ob 13. uri.

Ponovno se pričakuje visoko število prijavljenih tekmovalcev, zagotovo tudi nekaj izven konkurence, iz tujine, saj potrebujejo rezultate za nadaljevanje sezone na lastnih državnih prvenstvih.

Veselimo se vašega obiska in navijanja za vse udeležence obeh tekmovanj na tribuni Olimpijskega centa Novo mesto.

Več aktualnih informacij o tekmovanjih in delovanju kluba lahko najdete prek družbenih omrežij ali na spletni strani kluba https://atletskiklub-nm.si/.


Pripravil: AK Krka | Objavljeno: 17/01/2024