Vpis novih članov

Vabljeni k vpisu v Atletski klub Krka Novo mesto, ki je eden izmed najuspešnejših slovenskih klubov in se ponaša z dolgoletno tradicijo ter delovanjem v kraljici vseh športov – atletiki. Pod vodstvom naših izobraženih trenerjev s trenersko licenco boste uživali v atletiki in športnemu napredku v izbrani atletski disciplini.

V okviru vadbenega procesa so mlajše vadbene selekcije sestavljene po starosti vadečih, mladinska in članska atletika pa je organizirana po vadbenih sklopih (šprint in ovire, skoki, meti, teki na srednje in dolge proge ter tekmovalna hoja).


ATLETSKI VRTEC:

Skupina (3-5 let) – 1-2x tedenska vadba po izbiri (v času šolskih počitnic se vadba ne izvaja) Vadba se izvaja če je prijavljenih zadostno število otrok. Zaradi Covid ukrepov vadba trenutno ne poteka.

ATLETSKA ABECEDA:

Skupina A (5-7 let) – 1-2x tedenska vadba po izbiri (v času šolskih počitnic se vadba ne izvaja)
Skupina B (7-9 let) – 1-2x tedenska vadba po izbiri (v času šolskih počitnic se vadba ne izvaja)

PIONIRSKA ATLETIKA:

U 12 (10, 11 let) – 3x tedenska celoletna tedenska vadba
U 14 (12, 13 let) – 3x tedenska celoletna tedenska vadba
U 16 (14, 15 let) – 3-4x tedenska celoletna tedenska vadba

MLADINSKA IN ČLANSKA ATLETIKA:

Starejši od 15 let – 4-6x tedenska vadba

Kako poteka vpis?

Letni vpis poteka ob začetku šolskega leta (1. september), možno pa se je vpisati v klub skozi vse leto. Za vpis predložite prijavnico in pokličite ali pošljite sporočilo po elektronski pošti na ustrezni spodnji kontakt:

Atletski vrtec in atletska abeceda:

Ajda Bauer, GSM: 040 815 205
Elektronska pošta: ajda.bauer@gmail.com
Pristopna izjava: tukaj

Pionirske, mladinske in članske selekcije
(Območje Novega mesta z okolico):

Mišo Matijevič, GSM: 041 507 846
Elektronska pošta: miso.matijevic@gmail.com
Pristopna izjava: tukaj

Pionirske, mladinske in članske selekcije
(Območje Trebnjega z okolico):

Mitja Svet, GSM: 041 281 010
Elektronska pošta: mitja.svet@gmail.com
Pristopna izjava: tukaj

LOKACIJA VADBE ?

V Novem mestu je naš osnovni vadbeni center stadion Portoval. V zimskem obdobju (običajno od 1. novembra do 1. aprila) del trenažnega procesa poteka še v dvorani Olimpijskega vadbenega centra v Češči vasi in v telovadnici Gimnazije Novo mesto. V Trebnjem se vadba izvaja na stadionu v športnem parku Trebnje in v dvorani Osnovne šole Trebnje.

ČLANARINA (VADNINA) ?

Vadnina za atletsko abecedo v šolskem letu 2023/24 znaša 30 EUR/mesec za 1x tedensko vadbo in 35 EUR za 2x tedensko vadbo (določite ob vpisu). Za vse ostale vadbene selekcije velja enotna članarina 35 EUR mesečno. V primeru vadbe dveh ali več družinskih članov se članarina ustrezno zniža. Vadnina/članarina se zaračuna ne glede na prisotnost na vadbi. Vadnina/članarina se ne zaračuna samo v primeru dolgotrajne odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, pod pogojem, da nas o tem obvestite pravočasno (do konca meseca za tekoči mesec) in na ustrezen način (po elektronski pošti, če je le mogoče tudi s kakšnim dokazilom).