šPORTNIK LETA 2008

Agencija za šport Novo mesto organizira podelitev nagrad najboljšim športnicam, športnikom in športnim kolektivom v Mestni občini Novo mesto za leto 2008.

Imamo svoja kandidata Majo Mohorovič in Gregorja Kokaloviča, kandidiramo pa tudi za najboljši kolektiv.

Predstavitev prireditve (ki bo 4. februarja 2009 ob 18. uri v Športni dvorani Marof) in kandidatov ter spletno glasovanje se nahaja na spletni strani Agencije za šport (povezava).

 

 

KLUBSKI KOLEDAR ZA LETO 2009

Išel je klubski koledar za leto 2009. Zahvaljujemo se vsem, ki so pripomogli k izidu. Koledar (jpg)

 

 

NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA DONACIJE

Tudi letos bi vas radi ob koncu leta spomnili na možnost, da del odmerjene vam dohodnine namesto v državni proračun namenite za delovanje našega društva.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se že v lanskem letu odločili za to možnost. Vabljeni pa tudi vsi ostali.

Priporočilo, obrazec in navodilo za izpolnjevanje obrazca:

 - Priporočilo (prošnja) za namenitev dela dohodnine za donacijo (pdf) 

- Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije: obrazec (pdf), navodilo (pdf)  

 

 

IZGRADNJA šPORTNE DVORANE VELODROM čEščA VAS

Ministrstvo za šolstvo in šport je objavilo rezultate razpisa za sofinanciranje investicij v športno rekreacijsko infrastrukturo II. Kandidatura Mestne občine Novo mesto za projekt športne dvorane veledrom Češča vas, v kateri je predvidena tudi atletska dvorana s krožno stezo, je dosegla sedmo mesto. Za projekt so bila odobrena sredstva v višini 2.000.000 €. 

Upamo, da bodo vsi, ki lahko pripomorejo k realizaciji projekta, sodelovali pri nadaljnih aktivnostih. 

 

 

 

PRIREDITEV NAJ ATLET 2008

V okviru dneva slovenske atletike je bila prireditev, na kateri so podelili priznanja in proglasili "Naj atleta 2008". Najboljši atlet je bil zlat olimpijec Primož Kozmus atletinja pa šesto uvrščena na Olimpijskih igrah Marija Šestak.Gregor Kokalovič in Jaka Žulič

Od članov našega kluba sta se med najboljše uvrstila Jaka Žulič, ki trenira pod vodstvom Slavka Malnarja in je bil najboljši v kategoriji pionirjev ter Gregor Kokalovič, ki trenira pod vodstvom Andreja Jerička in je v kategoriji mlajših članov zasedel drugo mesto.

Priznanje ob življenjskem jubileju pa je prejel dogoletni član kluba, nekdaj vrhunski tekmovalec, kasneje pa trener in član uprave kluba prof. Marjan Špilar.

Vsem čestitamo.

 

 
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki