POLJANEC USPEšEN V ITALIJI - 4.9.2010

Andrej Poljanec je nastopil danes v italijanskem mestu Brugnera, kjer je s preskočenimi 530 centimetri zmagal. Andrej je premagal tudi njegovega prijatelja, Finca Jarna Kivioja, ki je preskočil 520 centimetrov. Andrej je z Jarnom treniral v času študija v Zda, zdaj pa skupaj nastopata na mitingih po Evropi.

 

Objave v medijih:

-Dolenjski list

 

APS ZA MLAJšE MLADINCE, PTUJ - 4.9.2010

Medtem, ko je mlajše člansko Državno prvenstvo potekalo v Celju, so se mlajše mladinci merili na Ptuju na Atletskem pokalu Slovenije. Domov so se vrnili z dvema zmagama, dvema drugima mestoma in dvema tretjima mestoma.

Več ...

 

MLAJšE čLANSKO DP, CELJE - 4.9.2010 (prvi dan)

   

V Celju je danes potekalo Državno prvenstvo za mlajše člane in članice. Nekajkrat so na stopničke stopili tudi naši mlajši člani in mlajše članice.

Več ...

 

VELIKA NAGRADA VZAJEMNE, CELJE - 2.9.2010

    

V Celju je bil danes predzadnji miting za Veliko nagrado Vzajemne. Udeležilo se ga je tudi nekaj naših atletov. Tudi tokrat so v popoldanskem delu nastopili mladinci, v poznem popoldnevu pa je sledila otvoritev mitinga za VN in nastop naših članov. Uspešen skok Andreja Poljanca.

Več ...

 

MITING VN VZAJEMNE - LJUBLJANA, 29.8.2010

 Danes je v Ljubljani potekal miting za veliko nagrado Vzajemne, na keteri so nastopili nekateri naši mladi atleti. Glavni del mitinga je potekal v poznih popoldanskih urah, mladi atleti pa so se pomerili že sredi popoldneva.

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki