Metalski miting, Domžale - 29.8.2018

Danes je v Domžalah potekal metalski miting. V metu kladiva sta nastopila Martina Šmid in Urban Henigman. Martina je metala 3kg kladivo in zasedla 2. mesto, z rezultatom 26.80m, Urban pa je metal 5kg kladivo in zasedel 1. mesto, z rezultatom 48.95m.
ljmetalskimiting

 

Šesteroboj veteranskih reprezentanc, Čakovec - 26.8.2018

V soboto, 25.8.2018 je v Čakovcu potekal šesteroboj veteranskih reprezentanc Avstrije, Češke, Madžarske, Švice, Hrvaške in Slovenije. Kljub slabim napovedim je vreme, če izvzamemo veter, zdržalo in omogočilo lepo tekmo. Nastopila sta po dva predstavnika iz posamezne države, dosežen rezultat se je pomnožil s starostnim faktorjem in tako se je dobila uvrstitev. Za Slovensko veteransko reprezentanco je nastopil Mišo Matijević, v troskoku 10.88m (s starostnik faktorjem 12.57), skoku v daljino 5.20m (6.15) in v štafeti 4x100m 50.83s, katera je skupno morala šteti preko 200 let. Tako ženska kot moška ekipa sta osvojili 4. mesto, kar je pomenilo tudi enak rezultat v končni razvrstitvi (M+Ž).

 

Skakalno-metalski miting, Nova Gorica - 26.8.2018

Danes je v Novi Gorici potekal skakalsko-metalski miting, na katerem je nastopila Svetlana Gotovac, v suvanju krogle. Ob zmagi je dosegla tudi osebni rekord (11.03 m). Tekmovanje je potekalo v nekoliko hladnem in vetrovnem vremenu.
svetlanang

 

 

Miting Šentjernej, 22.8.2018

Vroča sreda je bila v znamenju že 18. mitinga v Šentjerneju. Prve tekme v zaključnem delu sezone so se udeležili predvsem mladi atleti, in sicer na stadionu s krajšo atletsko stezo (300m). Miting je bil pestro obiskan, tako iz Slovenije, kot tudi iz tujine (Italija, Hrvaška, Bosna,…). Miting je služil tudi, kot preizkušnja pred pomembnejšimi tekmami v septembru. So pa naši atleti stopili kar dvajsetkrat na stopničke, in sicer osvojili so osem prvih, sedem drugih in pet tretjih mest.
sentjernej2018Fotogalerija:  T U K A J 

Več ...

 

Primož Kobe na višinskih pripravah v St.Moritzu

Primož Kobe se je javil iz višinskih priprav v St. Moritzu v Švici, kjer je tri tedne treniral, v zares dobrih pogojih Švicarskega olimpijskega centra.
Njegovi načrti za jesen so državno ekipno prvenstvo, Novomeški 1/2 maraton, glavni cilj pa je Ljubljanski maraton, kjer bo nastopil na 42km. Vmes pa bo nastopil še nekaj manjših tekmovanjih.
img 1696

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki