IZGRADNJA šPORTNE DVORANE VELODROM čEščA VAS

Ministrstvo za šolstvo in šport je objavilo rezultate razpisa za sofinanciranje investicij v športno rekreacijsko infrastrukturo II. Kandidatura Mestne občine Novo mesto za projekt športne dvorane veledrom Češča vas, v kateri je predvidena tudi atletska dvorana s krožno stezo, je dosegla sedmo mesto. Za projekt so bila odobrena sredstva v višini 2.000.000 €. 

Upamo, da bodo vsi, ki lahko pripomorejo k realizaciji projekta, sodelovali pri nadaljnih aktivnostih. 

 

 

 

PRIREDITEV NAJ ATLET 2008

V okviru dneva slovenske atletike je bila prireditev, na kateri so podelili priznanja in proglasili "Naj atleta 2008". Najboljši atlet je bil zlat olimpijec Primož Kozmus atletinja pa šesto uvrščena na Olimpijskih igrah Marija Šestak.Gregor Kokalovič in Jaka Žulič

Od članov našega kluba sta se med najboljše uvrstila Jaka Žulič, ki trenira pod vodstvom Slavka Malnarja in je bil najboljši v kategoriji pionirjev ter Gregor Kokalovič, ki trenira pod vodstvom Andreja Jerička in je v kategoriji mlajših članov zasedel drugo mesto.

Priznanje ob življenjskem jubileju pa je prejel dogoletni član kluba, nekdaj vrhunski tekmovalec, kasneje pa trener in član uprave kluba prof. Marjan Špilar.

Vsem čestitamo.

 

 

GALERIJA SLIK

V galeriji fotografij je objavljenih nekaj novih albumov. Vabljeni k ogledu! 

 

DOGRADITEV VELODROMA čEščA VAS

Dne 5.6.2008 je  bila na novinarski konferenci predstavljena kandidatura za evropska sredstva za dograditev velodroma v Češči vasi.

Več o novinarski konferenci s spletne strani Mestne občine Novo mesto.

Ministrstvo je objavilo rezultate razpisa. Kandidatura Mestne občine Novo mesto je dosegla visoko šesto mesto, vendar so se na Ministrstvu žal odločili, da bodo sofinancirali le tri projekte, ki so zbrali največ točk na razpisu. 

 

 

 

BRANJE KOLEDARJA V OUTLOOKU 2007

Navodila za uporabo klubskega koledarja v Outlooku 2007

  • Pojdi v Outlook 2007, izberi meni "Tools", nato "Account Settings", in zvihek "Internet Calendar tab"
  • Izberi "New" in prilepi nov URL naslov:
    "http://www.google.com/calendar/ical/akkrka%40gmail.com/public/basic.ics"
  •  
    Zasedenost stadiona
    Bližnji dogodki