OBčNI ZBOR 2010

Včeraj smo imeli redni Občni zbor. Zbralo se je kar lepo število udeležencev, atletov, trenerjev, staršev in povabljencev.

Po besedah direktorja Atletske zveze Slovenije, Borisa Mikuža, je v primerjavi z ostalimi atletskimi klubi po Sloveniji, naš občni zbor eden najbolj obiskanih.

Izvolili smo novo delovno predsedstvo, predstavili delo upravnega odbora v letu 2009, izvolili novega predsednika (zdaj klubu predseduje Mario Mohorović) ter podelili priznanja najboljšim atletom in atletinjam.

 

Slike v GALERIJI.

 

Objave v medijih:

-Radio Krka

-Lokalno.si

      

 

TRENING NAJMLAJšIH

Narava se počasi prebuja in treningi zunaj so že bolj prijazni kot so bili čez vso zimo, ko je atletom ponagajal sneg in mraz. Tudi naši najmlajši atleti Atletskega kluba Krka že pridno vadijo.

   

 OGREVANJE (video) je še kako pomembno.

 Obvladajo že VSA POVELJA (video).

 

čLANKI IZ MEDIJEV

Od zdaj naprej si boste lahko članke iz medijev, v katerih se bodo pojavljali naši atleti, atletinje in trenerji ter ostali člani kluba, ogledali v rubriki "Mediji".

 

RAZGLASITEV "šPORTNIK LETA"

 

  

Glasovanje za športnika, športnico in kolektiv leta se je zaključilo v sredo, včeraj pa je bila prireditev "Športnik leta", kjer so podelili nagrade najboljšim trem med športniki in športnicami.

Več ...

 

GLASOVANJE ZA šPORTNIKA LETA 2009

Na straneh Agencije za šport Novo mesto, ki je tudi organizator prireditve "Športnik leta", se je začelo spletno glasovanje za športnika, športnico in kolektiv leta.

Tudi letos ima naš klub predstavnike v izboru. In sicer za športnika leta je predlagan Gregor Kokalović, za športnico Mateja Drobnič in za kolektiv Atletski klub Krka.

 

Glasovanje poteka preko spletne strani Agencije za šport, do 27.1.2010.

 

     

 

   VABLJENI H GLASOVANJU!

 
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki