MITING NM (PREGLEDNA TEKMA ZA MOI), 24.4.2010

Na mitingu, ki smo ga organizirali v Ak Krka, so se naši atleti zelo dobro odrezali. Glede na to, da se sezona še ni začela in je to samo "uvodni del", so padali osebni rekordi.

 

Več ...

 

MITING, NOVO MESTO, 24.4.2010

V soboto, 24. aprila 2010 smo organizirali na stadionu Portoval miting za vse kategorije.  

Več ...

 

šPORTNA šTIPENDIJA

Kot smo že poročali, se je naš atlet David Kastrevc javil na razpis za športno štipendijo, ki sta jo razpisala Polet in Lyprinol Sports Edition.

Razglasitev rezultatov je danes potekala v Sežani na Kraškem maratonu. David štipendije žal ni dobil, si pa zasluži iskrene čestitke za preboj med najboljših deset športnikov od stošestinštiridesetih, ki so se potegovali za to štipendijo.

 

Objave v medijih:

-Radio Krka

-Edolenjska

-Lokalno.si

 

  

  

 

šPORTNA šTIPENDIJA ZA OBETAVNEGA MLADEGA šPORTNIKA

Na razpis Poleta in Lyprinol Sports Editiona za Športno štipendijo za obetavnega mladega športnika se je prijavil tudi naš atlet David Kastrevc. Več o razpisu si lahko preberete TUKAJ.

                                              

Sporočamo zelo dobro novico, da se je David uvrstil med najboljšo deseterico kandidatov. Kdo bo dobitnik športne štipendije, pa bo znano v nedeljo v Sežani na Kraškem maratonu, ob 12.30.

Že zdaj Davidu čestitamo za preboj v ožji izbor kandidatov (med prvih deset od 146 kandidatov) in upamo ter držimo pesti, da bo štipendija romala v njegove roke.

 

SESTANEK PREDSEDNIKA Z ATLETI

 

  

Več ...

 
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki