SESTANEK PREDSEDNIKA Z ATLETI

 

  

Več ...

 

PREDSTAVITEV ATLETOV IN ATLETINJ

Ker smo želeli aktivne atlete in atletinje našega kluba malo bolje predstaviti, vam sporočam, da smo profile atletov in atletinj že objavili. Ogledate si jih pod: O klubu, Atleti.

 

OBčNI ZBOR 2010

Včeraj smo imeli redni Občni zbor. Zbralo se je kar lepo število udeležencev, atletov, trenerjev, staršev in povabljencev.

Po besedah direktorja Atletske zveze Slovenije, Borisa Mikuža, je v primerjavi z ostalimi atletskimi klubi po Sloveniji, naš občni zbor eden najbolj obiskanih.

Izvolili smo novo delovno predsedstvo, predstavili delo upravnega odbora v letu 2009, izvolili novega predsednika (zdaj klubu predseduje Mario Mohorović) ter podelili priznanja najboljšim atletom in atletinjam.

 

Slike v GALERIJI.

 

Objave v medijih:

-Radio Krka

-Lokalno.si

      

 

TRENING NAJMLAJšIH

Narava se počasi prebuja in treningi zunaj so že bolj prijazni kot so bili čez vso zimo, ko je atletom ponagajal sneg in mraz. Tudi naši najmlajši atleti Atletskega kluba Krka že pridno vadijo.

   

 OGREVANJE (video) je še kako pomembno.

 Obvladajo že VSA POVELJA (video).

 

čLANKI IZ MEDIJEV

Od zdaj naprej si boste lahko članke iz medijev, v katerih se bodo pojavljali naši atleti, atletinje in trenerji ter ostali člani kluba, ogledali v rubriki "Mediji".

 
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki