ANDREJ POLJANEC DRUGI NA UVODNI TEKMI, NOVA GORICA - 8.1.2010

Andrej Poljanec je danes otvoril tekmovalno sezono, saj je nastopil na prvem letošnjem mitingu, ki je bil v Novi Gorici. Preskočil je 4.90m in osvojil drugo mesto (isto višino sta preskočila tudi prvo in tretje uvrščeni). Za Andreja je bila to bolj trening tekma, saj je skakal še s krajšega zaleta.

   

Čestitamo!

Objave v medijih:  -Lokalno.si

 

SESTANEK, ATLETI IN PREDSEDNIK - 27.12.2010

Danes se je predsednik kluba, Mario Mohorović sestal z atleti na četrtem sestanku. Na teh sestankih si predsednik zelo prizadeva najti "skupen jezik" z atleti, saj strmi k temu, da bi klub kot celota, čimbolje deloval. Razvidno je, da mu to vedno bolje uspeva, saj so začeli atleti te sestanke jemati resno in se jih udeleževati vedno bolj množično. Atletika je individualni šport, kar pomeni, da je tudi vsak atlet individualist. Z dobrim delom, trudom in sodelovanjem v našem klubu vsako leto dokažemo, da se znamo kljub toliki raznolikosti, povezati v eno celoto. 

  

Več ...

 

ATLETI NA PORTUGALSKEM - 13.12.2010

Glede na to, da so v Sloveniji trenutno razmere za atlete slabe, saj nimajo prostorov za treninge in večino časa trenirajo zunaj, se je kar nekaj naših atletov odpravilo na priprave v toplejše kraje in sicer na Portugalsko. Tako je v Monte Gordu, športnem centru za mnoge športnike s celega sveta 10 atletov, ki trenirajo pod okriljem Slavka Malnarja in Andreja Jerička.  Vreme je čudovito in vsi trenirajo po planu.

 

 

PRIMOž KOBE PRED ODHODOM NA EP V KROSU

Primož Kobe bo v nedeljo, 12.12.2010 nastopil na Portugalskem, na Evropskem prvenstvu v krosu. Ker odhaja že v petek, smo ga povprašali kako je pripravljen in kakšna so njegova pričakovanja.

"S pripravami na EP v krosu sem zadovoljen, saj sem kljub slabim pogojem za trening izpeljal vse treninge po planu. Občutki so bili dobri vse do tega vikenda, ko sem dva dni ostal brez treninga zaradi viroze, potem pa sem imel še zastrupitev s hrano, tako da sem moral na urgenco. Sedaj se postavljam na noge in upam da bom v naslednjih dneh prišel nazaj.

Moja pričakovanja na EP niso pretirano velika. Moja sezona je že imela nekaj vrhuncev pa tudi že zelo dolga je. Vem, da sem bil pred nekaj tedni za maraton dobro pripravljen. Vprašanje je, koliko sem uspel te forme zadržati in koliko bodo te zdravstvene težave ta vikend vplivala name.  EP bom izkoristil po svojih močeh za nabiranje izkušenj pred EP v krosu, ki bo prihodnje leto v Velenju. Boril sem bom po svojih močeh. Upam na uvrstitev med 2/3 nastopajočih, kar bo bolje pa bom še bolj vesel."

 Primožu želimo čimprejšnje okrevanje in uspešen nastop!

 

MEDALJE NA DOMAčIH PRVENSTVIH V 2010

Na Siol Sportalu si lahko ogledate, kako so tekmovali atleti v letu 2010 na domačih prvenstvih. Med člani zaseda Primož Kobe tretje mesto - v letošnjem letu je osvojil pet medalj (3 zlate, 1 srebrno, 1 bronasto).

Visoko na lestvici je tudi naš klub in sicer v moški kategoriji, kjer so fantje v letošnjem letu dosegli kar 65 medalj (21 zlatih, 20 srebrnih, 24 bronastih) in se uvrstili takoj za največjim klubom v Sloveniji, Massom.

Vse pohvale in čestitke atletom in njihovim trenerjem!

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki