PRIMOž KOBE Z NORMO ZA SVETOVNO PRVENSTVO

Primož je danes odtekel svoj najboljši čas do zdaj na maratonu v Milanu, ki sedaj znaša 2:16,18 in s tem dosegel normo za Svetovno prvenstvo, ki bo bo od 27.8-4.9.2011 Južni Koreji. Kakšni so njegovi občutki po osvojenem cilju, za katerega je trdno garal pa izveste malce kasneje, ko se nam Primož javi in poda izjavo.

BRAVO PRIMOŽ!

Objave v medijih: - triumfator.si  - Radio Krka  - Siol Sportal  - Dolenjski list

 

Metalski miting, Domžale - 10.4.2011

Na metalskem mitingu v Domažah sta danes nastopila David Kastrevc in Katarina Juršič. Oba sta nastopila v metu kladiva. David je v svoji kategoriji zmagal z rezultatom 57.60m, Katarina pa je bila druga z metom dolgim 35.02m.

   

Objave v medijih:  - Lokalno.si

 

Breda z osebnim rekordom, Bled - 9.4.2011

Breda Škedelj je v soboto 9.4.2011 nastopila na mitingu na Bledu.Tekla je na 100 m in 400 m. Vremenske razmere niso bile ugodne za šprinterske discipline - v ciljni ravnini je pihal močan protiveter. Tekla je v kategoriji članic, na 100 m je zasedla peto mesto s časom 14.51s ter na 400 m, kjer je zasedla drugo mesto z novim osebnim rekordom 1:01,33.

 
Objave v medijih:  - Lokalno.si

 

Primož Kobe bo čez 3 dni nastopil na maratonu v Milanu

Primoža 10.4. čaka zelo pomemben nastop in sicer, tekel bo na maratonu v Milanu, kjer želi doseči normo za Svetovno prvenstvo. Primož pravi, da se nadeja rezultata pod 2 urami in 17 minutami. Prepričan je, da mu to lahko uspe, saj je pozimi zelo trdo in dobro treniral. Zelo si želi, da bi mu normo uspelo doseči, saj bi se potem lahko posvetil tudi teku na 10km, kjer pa si želi rezultata pod 30 minutami.

 

Primož Kobe pred maratonom v Milanu from Atletski klub Krka on Vimeo.

Objave v medijih:  - nmsport.si

 

Področna atletska liga v mnogobojih za mlade 2011 , Brežice - 3.4.2011

Danes, na tako lep čudovit dan se je v Brežicah odvijala področna liga v mnogobojih za mlade. Natopili so tudi naši mladi atleti in atletinje, ki so se domov vrnili z lepimi uvrstitvami.  Nekaj foto utrinkov si lahko ogledate v spodnjem videu.

Kompletni rezultati: REZULTATI PODROČNE LIGE BREŽICE

Področna atletska liga v mnogobojih za mlade 2011, Brežice - 3.4.2011
from Atletski klub Krka on Vimeo.

Objave v medijih:  - Lokalno.si

 

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki