DP V DVORANI U14, LJUBLJANA - 22.1.2011

V Ljubljani je potekalo Državno prvenstvo za pionirje U14. Zelo dobro se je odrezal naš pionir in sicer, Žan Škoda. Tekmoval je v teku na 60m. S časom 8.21s (v kvalifikacijah 8.22s) je postal državni prvak.

Objave v medijih: -Radio Krka  -Dolenjski list

 

POLJANEC DRUGI V UDINAH - 15.1.2010

Andrej Poljanec se je udeležil mednarodnega mitinga v italijanskih Udinah. S preskočenimi petimi metri je zasedel drugo mesto. Andrej pravi, da še ni pripravljen za visoke višine, ki jih je sposoben preskočiti, a počasi gre iz tekme v tekmo bolje.

Objave v medijih: -Lokalno.si  -Radio Krka

 

ATLETI USPEšNI NA PRVI TEKMI ZIMSKE SEZONE, LJUBLJANA - 15.1.2010

Danes se je otvorila tudi zimska sezona v šprintih. Kokalović si je na svoj rojstni dan pritekel zmago, mladi atleti pa so podirali osebne rekorde.

    

Več ...

 

ANDREJ POLJANEC DRUGI NA UVODNI TEKMI, NOVA GORICA - 8.1.2010

Andrej Poljanec je danes otvoril tekmovalno sezono, saj je nastopil na prvem letošnjem mitingu, ki je bil v Novi Gorici. Preskočil je 4.90m in osvojil drugo mesto (isto višino sta preskočila tudi prvo in tretje uvrščeni). Za Andreja je bila to bolj trening tekma, saj je skakal še s krajšega zaleta.

   

Čestitamo!

Objave v medijih:  -Lokalno.si

 

SESTANEK, ATLETI IN PREDSEDNIK - 27.12.2010

Danes se je predsednik kluba, Mario Mohorović sestal z atleti na četrtem sestanku. Na teh sestankih si predsednik zelo prizadeva najti "skupen jezik" z atleti, saj strmi k temu, da bi klub kot celota, čimbolje deloval. Razvidno je, da mu to vedno bolje uspeva, saj so začeli atleti te sestanke jemati resno in se jih udeleževati vedno bolj množično. Atletika je individualni šport, kar pomeni, da je tudi vsak atlet individualist. Z dobrim delom, trudom in sodelovanjem v našem klubu vsako leto dokažemo, da se znamo kljub toliki raznolikosti, povezati v eno celoto. 

  

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki