MITING "JERNEJEVO 2010", šENTJERNEJ - 18.8.2010

    

Naši atleti so nastopili na mitingu v Šentjerneju. Osvojili so zelo veliko medalj.

 

Več slik si lahko ogledate v nadaljevanju s klikom na video.

Več ...

 

OTVORITEV OBNOVLJENIH GARDEROB

Že nekaj časa poteka obnova garderob. Obnovitvena dela so že skoraj pri koncu. Obveščamo vas, da bo otvoritev garderob v petek, 20.8.2010 ob 10.00 uri.

 

Več si lahko preberete v vabilu: OTVORITEV GARDEROB.

 

 

JAKA ODLIčEN V KVALIFIKACIJAH - SINGAPUR, 17.8.2010

Čeprav je Jaka v Singapurju nastopil danes že zelo zgodaj po našem času (ob 5.00 uri zjutraj), je kar nekaj Jakovih navijačev, ki smo zjutraj vstali, da bi spremljali njegov nastop. Žal diska niso pokazali niti enkrat. Ampak nič hudega, smo lahko zelo veseli, saj je Jaka izpolnil svoja pričakovanja, vrgel osebni in mladinski državni ter klubski rekord (58.25m) in se kot četrti uvrstil v finale. Zaostal je le za atleti iz Indije, Južne Afrike in Češke.

 

 Jaka v Olimpijski vasi z ostalimi atleti (foto: Peter Kastelic)

Z Jakatom smo se že slišali po tekmi in dejal je: "Zelo sem zadovoljen z osebnim in državnim rekordom. Imel sem štiri mete, prva dva sta bila bolj slaba, v tretjem metu pa sem se zbral, "obrnil" tako kot je treba in disk je odletel. Počutim se odlično, nastopa v finalu se veselim, a tam ne pričakujem veliko. Potrudil in zbral se bom maksimalno, a z rezultatom se ne obremenjujem. Kar bo, pa bo."

 

ČESTITAMO!!

 

Objave v medijih:

-Radio Krka

-Dolenjski list

-Radio1

-Edolenjska

-Siol Sportal

 

JAKA žE V SINGAPURJU

  

          foto: Peter Kastelic

 

Jaka in trener Slavko sta srečno prispela v Singapur, na prve Olimpijske igre mladih. Jaka se nam je že javil in sporočil, da je sicer zelo vroče, a fenomenalno. Pravi, da se je udeležil otvoritve Olimpijskih iger in njegov komentar na to je bil: Nepozabno! Na časovno razliko se je navadil že prvi dan, tako da s tem nima težav. Prehvaliti pa ne mora tudi same organizacije (prevozi, nastanitev, hrana, pijača) in pogojev za treninge. Pravi, da se zelo dobro počuti, da se še pred nobeno tekmo ni tako dobro počutil. Malce samozavesti mu dajejo dobri treningi in pa tudi samo vzdušje vseh prisotnih na teh igrah.

 

Kvalifikacije ga čakajo v torek, 17.8. ob 5.00 uri zjutraj po našem času.  Prenos tekme si lahko ogledate tukaj: SINGAPUR.

 

Držimo pesti za Jakata, da mu uspe dober met!

 

JAKA žULIć PRED ODHODOM V SINGAPUR

  

Mladi Jaka Žulič bo imel priložnost, da bo prvi iz Atletskega kluba Krka, ki bo udeleženec prvih Olimpijskih iger za mlade, ki bodo od 17.-28.8.2010 potekale v Singapurju.


Jaka pridno trenira, kar so pokazali tudi zadnji rezultati tekmovanj, na katerih je nastopil. S trenerjem Slavkom Malnarjem imata podobne poglede in pričakovanja. Kaj sta povedala, pa si lahko pogledate v videu:Objave v medijih:
- Edolenjska

 

 

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki