Intervju z Majo Mohorović na portalu triumfator.si

Po zmagi na "Športniku leta" je imela Maja Mohorović intervju na novem, svežem internetnem portalu triumfator.si.

Intervju v celoti si lahko ogledate tukaj : INTERVJU Z MAJO MOHOROVIĆ

 

Državno prvenstvo v mnogobojih za pionirje (U12, U14) - 13.2.2011

V Slovenski Bistrici je potekalo Državno prvenstvo v mnogobojih za pionirje in pionirke U12 in U14. Tekmovanje je bilo čez cel dan, zato je bilo za naše mlade atlete še toliko bolj naporno.

Mlade je spremljal Jernej Kastelic, ki pa je po tekmi povedal: "Tekma je bila naporna tako za tekmovalce, kot tudi za trenerje. Od jutra do večera na prizorišču, kjer ne moreš iti na kosilo, ker discipline potekajo skozi. Organizator je urnik priredil, kar pomeni, da se je disciplina začela, ko je bilo možno in ne ob predpisani uri. Hvala bogu, drugače bi bili tam do 22:00 ure.
 
Vzdušje v ekipi je bilo super. Vsi so dali vse od sebe in se med samo vzpodbujali.Tudi dobre volje ni manjkalo, tako da je kljub naporom vse potekalo v prijetnem vzdušju. Pridobili pa so si tudi dragocene izkušnje. Na koncu se je ves trud poplačal s prvim mestom pri fantih."


 

Več ...

 

Odlično razpoloženi atleti na Dunaju - 12.2.2011

Na Dunaju je potekal Mednarodni miting, katerega so se udeležili štirje naši atleti. Bili so zelo dobro razpoloženi, saj so zopet padali osebni rekordi. Domov se vrnili z dvema zmagama in žal s poškodbo Andreja Poljanca. Kokalović zgrešil normo za dvoransko EP za 3 stotinke.

 

Več ...

 

Moretti državni podprvak, Brulc tretji, Ljubljana - 12.2.2011

Na Državnem prvenstvu za starejše mladince dobili dve medalji. Ahac Moretti je zasedel drugo mesto v skoku v višino, s preskočenimi 188 centimetri, Blaž Brulc pa je bil v teku na 60m tretji s časom 7.16s.

    

Več ...

 

Igor Primc prejel Bloudkovo plaketo

Danes so v Ljubljani na 46. podelitvi Bloudkovih priznanj podelili državne nagrade za šport. Bloudkovo plaketo je prejel tudi naš nekdanji atlet, Igor Primc. Igor je prejel to nagrado za pomemben prispevek k razvoju in popularizaciji slovenskega športa.

ČESTITAMO!

Objave v medijih: -nmsport.si  -SiolSportal  -triumfator.si

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki