Primož Kobe se pripravlja na Portugalskem

Primož se je javil s priprav na Portugalskem in zapisal:

Kaj je razlika med dobrimi in najboljšimi? Ponavadi dobre od najboljših ločijo malenkosti. Pogoji dela so definitivno eden, vendar ne edini pogoj za uspeh. Sam sem pripravljen narediti nekaj več od drugih za dosego mojega cilja. Letošnja sezona bo zame odločilna.
 
Na začetku letošnje sezone doma nisem imel najboljših pogojev za trening, zato sem se odločil, da se bom pripravljal nekje, kjer so pogoji dobri. Odločil sem za Portugalsko in dobil sem super pogoje (tereni, stadion, fitnes, savna,...). Sploh pa je vreme ugodno za treniranje. Vesel sem, da sem na višji ravni pripravljenosti v primerjavi z lanskim letom. Kljub napornim treningom v zadnjih tednih sem se spočil, saj delam »samo eno delo«
Letošnji cilje je spomladanski maraton v aprilu (predvidoma Rotterdam 10.4.2011), kjer si želim osvojiti normo za svetovno prvenstvo in Olimpijske igre. Od tega rezultata pa bo tudi odvisen nadaljni potek letošnje sezone.
Prva tekma bo zimski kros v Velenju 6.2.2011 za pokal atletske zveze.

Rad bi se zahvalil tistim, ki verjamete vame in ste mi omogočili te priprave.

Lep pozdrav, Primož

 

MITING SLOVENSKA BISTRICA - 23.1.2011

Na mitingu v Slovenski Bistrici, ki je potekal že zgodaj zjutraj, so nastopili nekateri naši atleti in atletinje.

Martin Gradišek, ki je včeraj zelo dobro nastopil v Zagrebu v troskoku, je danes tekel na 60m in s časom 7.26s zaseden končno drugo mesto.

Anita Repše je nastopila v teku na 60m z ovirami v mlajše mladinski konkurenci. V kvlifikacijah je tekla 10.00s, v finalu pa 9.92s in zasedla 3.mesto. V članski konkurenci pa je nastopila v teku na 60m. V cilj je pritekla s časom 8.79s. Tudi Nina Luzar je tekmovala v isti disciplini (60m, članska kategorija). V kvalifikacijah je tekla 8.26s, v finalu pa 8.35s in zasedla 5.mesto.

Objave v medijih: -Radio Krka

 

 

KOKALOVIć IN GRADIšEK PRVA V ZAGREBU - 22.1.2011

Medtem,ko so se pionirji merili v Ljubljani, so naši člani tekmovali na mitingu v Zagrebu. Očitno je bilo dobro vzdušje tudi na Hrvaškem, saj so zopet padali osebni rekordi.

Martin Gradišek je nastopil v troskoku, kjer je bil dobro razpoložen, saj je postavil nov osebni rekord v dvorani, ki sedaj znaša 15.36m in zmagal. Prvo mesto je osvojil tudi Gregor Kokalović v teku na 60m. Tudi on je postavil osebni rekord, sedaj je njegova najboljša znamka v tej disciplini 6.86s. Na 60m smo imeli še enega predstavnika, Urha Štuparja. Tudi on si je priboril novo znamko (7.33s).

V troskoku pri ženskah pa je nastopila Tjaša Dragan. Tjaša se je v lanski sezoni poškodovala in to jo je"prisililo", da je zamenjala odrivno nogo. Kljub temu se je približala osebnemu rekordu. Skočila je 10.94m daleč.

Objave v medijih: -Siol Sportal  -Radio Krka  -Dolenjski list

  

 

DP V DVORANI U14, LJUBLJANA - 22.1.2011

V Ljubljani je potekalo Državno prvenstvo za pionirje U14. Zelo dobro se je odrezal naš pionir in sicer, Žan Škoda. Tekmoval je v teku na 60m. S časom 8.21s (v kvalifikacijah 8.22s) je postal državni prvak.

Objave v medijih: -Radio Krka  -Dolenjski list

 

POLJANEC DRUGI V UDINAH - 15.1.2010

Andrej Poljanec se je udeležil mednarodnega mitinga v italijanskih Udinah. S preskočenimi petimi metri je zasedel drugo mesto. Andrej pravi, da še ni pripravljen za visoke višine, ki jih je sposoben preskočiti, a počasi gre iz tekme v tekmo bolje.

Objave v medijih: -Lokalno.si  -Radio Krka

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki