DP PIONIRJI, PTUJ - 11.9.2010 (prvi dan)

  

Na Ptuju so se danes za najvišja mesta potegovali pionirji in pionirke. Prvi dan so se domov vrnili z enim kompletom medalj. Razen naše mlade Jane Medle, ki je nastopila v kategoriji pionirk U14, so vsi nastopili v kategoriji U16.

Več ...

 

KOKALOVIć V MILANU ZAKLJUčIL LETOšNJO SEZONO

Gregor Kokalović je včeraj zvečer (9.9.2010) nastopil na močnem mednarodnem mitingu v Milanu. V zelo močni konkurenci, v teku na 200m je osvojil šesto mesto s časom 21.65s. S tem mitngom je Gregor tudi sklenil letošnjo sezono. Priprave na naslednjo sezono bodo veliko bolj sproščene in neobremenjene, saj je v torek opravil še zadnji izpit na fakulteti (Kemijska tehnologija), čaka ga samo še diploma. Tako bo svoje misli in energijo lahko veliko bolj usmeril v atletiko.

 

Objave v medijih:

-Siol Sportal

-Dolenjski list

-Radio Krka

 

DP ML čLANI, CELJE - 5.9.2010 (drugi dan)

Za mlajšimi člani in članicami je tudi drugi dan prvenstva, ki je našim atletom prinesel uvrstitve na stopničkah.

Več ...

 

POLJANEC USPEšEN V ITALIJI - 4.9.2010

Andrej Poljanec je nastopil danes v italijanskem mestu Brugnera, kjer je s preskočenimi 530 centimetri zmagal. Andrej je premagal tudi njegovega prijatelja, Finca Jarna Kivioja, ki je preskočil 520 centimetrov. Andrej je z Jarnom treniral v času študija v Zda, zdaj pa skupaj nastopata na mitingih po Evropi.

 

Objave v medijih:

-Dolenjski list

 

APS ZA MLAJšE MLADINCE, PTUJ - 4.9.2010

Medtem, ko je mlajše člansko Državno prvenstvo potekalo v Celju, so se mlajše mladinci merili na Ptuju na Atletskem pokalu Slovenije. Domov so se vrnili z dvema zmagama, dvema drugima mestoma in dvema tretjima mestoma.

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki