Igor Primc se zahvali vsem svojim trenerjem, Novo mesto 30.3.2011

Igorja Primca verjetno vsi poznate, saj je 33 let ponosno nosil barve Atletskega kluba Krka. Lani se je odločil in zaključil svojo bogato kariero. Danes pa je zbral na kup vse njegove trenerje, ki so ga "naredili" in "vzgojili" v pravega metalca diska.

Več ...

 

OBčNI ZBOR, 25.3.2011


Kot vsako leto, smo se tudi letos zbrali na občnem zboru kluba. Letos je bilo še posebej pestro in zanimivo, saj smo podelili vrsto priznanj, plaket in zahval.

Več ...

 

Atletska liga v mnogobojih za mlade, Škofljica - 20.3.2011

Na področni ligi v mnogoboju za mlade so se odlično odrezali naši mladi atleti. Domov so se namreč vrnili z enim najvišjim mestom, štirimi drugimi in tremi tretjimi mesti. Na končne stopničke so stopili: David Smuk (prvo mesto), Neža Koprivnik (drugo mesto), Primož Potočar (drugo mesto), Zala Lavrič (drugo mesto), Karla Ljubi (drugo mesto), Tjaša Potočar (tretje mesto), Saša Kmet (tretje mesto), Nik Medle (tretje mesto). Kako so tekmovali vsi, pa več v nadaljevanju:

Objave v medijih:  - Lokalno.si  - nmsport.si

Več ...

 

19. Turopoljsk​a trka (polmarato​n - 21.1km) - 20.3.2011

Marko Vukobrat je danes začel z maratonsko sezono. Udeležil se je 19. Turopoljskega polmaratona (21.1km) v Veliki gorici pri Zagrebu in zasedel 6. mesto v skupini tekmovalcev do 23 let. S časom 1.33,47 je podrl pol leta star osebni rekord za več kot 6 minut (1.40,8).

Objave v medijih: - Lokalno.si  - nmsport.si

 

Fenomenalen nastop Jake Žuliča na Državnem prvenstvu v metih, Brežice - 12.3.2011

 

Danes je v Brežicah potekalo Državno prvenstvo v metih za starejše mladince in pionirje. Z odličnim nastopom se lahko pohvali Jaka Žulič, ki je zmagal v metu diska pri starejših mladincih, dvakrat postavil državni rekord za starejše mladince, ki sedaj znaša 55.46m in izpolnil normo za Evropsko prvenstvo prav tako v tej kategoriji (norma znaša 53m).

Katarina Juršič je metu kladiva zasedla tretje mesto z rezultatom 32.71m, Matic Režek je bil v metu kopja peti z rezultatom 45.85m, prav tako pa je bila peta Tina Černič. Kopje je vrgla 32.30m daleč. Vsi so nastopili v starejše mladinski konkurenci.

Med pionirji je Klemen Štrumbelj v metu kopja z rezultatom 39.60m zasedel sedmo mesto.

ČESTITAMO!

Objave v medijih:  - Siol Sportal  - nmsport.si  - Radio Krka  - triumfator.si  - Lokalno.si

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki