Odlično razpoloženi atleti na Dunaju - 12.2.2011

Na Dunaju je potekal Mednarodni miting, katerega so se udeležili štirje naši atleti. Bili so zelo dobro razpoloženi, saj so zopet padali osebni rekordi. Domov se vrnili z dvema zmagama in žal s poškodbo Andreja Poljanca. Kokalović zgrešil normo za dvoransko EP za 3 stotinke.

 

Več ...

 

Moretti državni podprvak, Brulc tretji, Ljubljana - 12.2.2011

Na Državnem prvenstvu za starejše mladince dobili dve medalji. Ahac Moretti je zasedel drugo mesto v skoku v višino, s preskočenimi 188 centimetri, Blaž Brulc pa je bil v teku na 60m tretji s časom 7.16s.

    

Več ...

 

Igor Primc prejel Bloudkovo plaketo

Danes so v Ljubljani na 46. podelitvi Bloudkovih priznanj podelili državne nagrade za šport. Bloudkovo plaketo je prejel tudi naš nekdanji atlet, Igor Primc. Igor je prejel to nagrado za pomemben prispevek k razvoju in popularizaciji slovenskega športa.

ČESTITAMO!

Objave v medijih: -nmsport.si  -SiolSportal  -triumfator.si

 

Miting v Fermu (ITA) - 5.2.2011

V italijanskem Fermu je danes nastopil Andrej Poljanec, ki je v skoku s palico preskočil 5.15m in zasedel tretje mesto.

Objave v medijih:  -Siol Sportal  -Radio Krka  -Dolenjski list  -nmsport.si

 

DP ZA MLAJšE MLADINCE + MITING, Ljubljana - 5.2.2011

Na današnjem Državnem prvenstvu za mlajše mladince se je odlično odrezal Ahac Moretti, ki je s preskočenimi 191 centimetri postal državni prvak v skoku v višino. Po besedah njegovega trenerja Slavca Malnarja, Ahac ni bil daleč od uspeha na 197 centimetrov. Glede na to, da Ahac prihaja v dobro formo, se nadeja, da mu uspe narediti normo za mladinsko Svetovno prvenstvo in Eyof že v zimski sezoni.

V višino je skakal tudi Franc Povše, ki je s preskočenimi 170 centimetri zasedel četrto mesto (imel je isti rezultat kot tretje uvrščeni, a žal več poprav).

V teku na 60m je nastopila Nina Luzar, ki s časom 8.20s zasedla sedmo mesto, Anita Repše je v teku na 60m z ovirami v kvalifikacijah odtekla osebni rekord, ki sedaj znaša 9.69s. V finalu je tekla malo slabše (9.80s) in zasedla končno osmo mesto.

Po državnem prvenstvu je bil še miting, na katerem je nastopil Martin Gradišek v troskoku. Skočil je 15.04m daleč in zmagal.

Objave v medijih:  -Radio Krka  -Dolenjski list  -nmsport.si

   

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki