Metalci sijajno otvorili sezono, Celje - 5.3.2011

  

Danes je v Celju potekalo Državno prvenstvo v metih. Naši atleti so nastopili fantastično, saj smo dobili kar štiri državne prvake.

V metu diska, med člani je postal državni prvak Tadej Hribar, ki je disk zalučal 51.29m daleč (Tadej je nastopil tudi v metu kladiva, kjer pa je zasedel četrto mesto z rezultatom 45.01m). Drugo mesto je zasedel Jaka Žulič, ki je sezono začel odlično, saj je z   rezultatom 49.69m zasedel nov osebni rekord in le za 31cm zaostal za normo za Evropsko mladinsko prvenstvo.

Blestel je tudi Klemen Bučar, v metu kopja. V članski kategoriji je postal državni prvak z metom dolgim 65.71m.

Dvojno zmago si je priboril mlajši mladinec David Kastrevc v metu kopja in kladiva. Kopje je vrgel 57.90m, kladivo pa 54.48m.

Med mlajšimi mladinkami je Tina Černič v metu kopja z rezultatom 34.51m zasedla četrto mesto.

ČESTITAMO!

Objave v medijih: - Radio Krka  - nmsport.si  - triumfator.si  - Lokalno.si

 

DOLENJSKA LIGA V DVORANSKIH MNOGOBOJIH 2011, Radeče - 27.2.2011

Danes je v Radečah potekala dolenjska liga v dvoranskih mnogobojih. Uspešni so bili tudi naši pionirji. Danes so nastopili v spremstvu in pod vodstvom Igorja Nikolića ter Jerneja Kastelica, domov pa so se vrnili z enim prvim in enim drugim mestom, tremi tretjimi mesti, enim četrtim ter petim mestom.

Več ...

 

DRžAVNO PRVENSTVO V KROGLI - Celje, 20.2.2011

V Celju je danes potekalo Državno prvenstvo v metu krogle. Nastopili so nekateri naši atleti in atletinje v kategoriji U16 in vsi dosegli osebne rekorde.

Dekleta so metala 3kg kroglo. Najbolje se je odrezala Zala Lavrič, ki je kroglo sunila 9.69m daleč in zasedla tretje mesto. Saša Kmet je bila s sunkom 9.10m šesta, Tjaša Potočar je bila z rezultatom 8.59m sedma, prav tako pa je bil sedmi Klemen Štrumbelj, ki je štiri kilogramsko kroglo sunil 11.07m daleč.

Objave v medijih:  -Radio Krka  -Lokalno.si

 

Zlati Kokalović, srebrna Gradišek in Drobničeva, Celje - 19.2.2011

Z Državnega prvenstva v Celju, so se naši atleti domov vrnili s tremi medaljami - zlato si je pritekel Gregor Kokalović, srebo pa priskakala Martin Gradišek in Mateja Drobnič.

   

Več ...

 

Drobničeva peta v Pragi - 16.2.2011

Na mednarodnem skakalnem mitingu v Pragi (bilo je samo tekmovanje v skoku s palico v moški in ženski kategoriji ter v daljini za ženske) je nastopila Mateja Drobnič, ki je s preskočenimi 370 centimetri zasedla peto mesto. Preskočila je sicer isto višino kot četrtouvrščena, a žal imela en poskus več.

Objave v medijih:  -Radio Krka  -nmsport.si  -Lokalno.si  -Eposavje.com

 

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki