19. Turopoljsk​a trka (polmarato​n - 21.1km) - 20.3.2011

Marko Vukobrat je danes začel z maratonsko sezono. Udeležil se je 19. Turopoljskega polmaratona (21.1km) v Veliki gorici pri Zagrebu in zasedel 6. mesto v skupini tekmovalcev do 23 let. S časom 1.33,47 je podrl pol leta star osebni rekord za več kot 6 minut (1.40,8).

Objave v medijih: - Lokalno.si  - nmsport.si

 

Fenomenalen nastop Jake Žuliča na Državnem prvenstvu v metih, Brežice - 12.3.2011

 

Danes je v Brežicah potekalo Državno prvenstvo v metih za starejše mladince in pionirje. Z odličnim nastopom se lahko pohvali Jaka Žulič, ki je zmagal v metu diska pri starejših mladincih, dvakrat postavil državni rekord za starejše mladince, ki sedaj znaša 55.46m in izpolnil normo za Evropsko prvenstvo prav tako v tej kategoriji (norma znaša 53m).

Katarina Juršič je metu kladiva zasedla tretje mesto z rezultatom 32.71m, Matic Režek je bil v metu kopja peti z rezultatom 45.85m, prav tako pa je bila peta Tina Černič. Kopje je vrgla 32.30m daleč. Vsi so nastopili v starejše mladinski konkurenci.

Med pionirji je Klemen Štrumbelj v metu kopja z rezultatom 39.60m zasedel sedmo mesto.

ČESTITAMO!

Objave v medijih:  - Siol Sportal  - nmsport.si  - Radio Krka  - triumfator.si  - Lokalno.si

Več ...

 

Srečanje sponzorirancev Krke - 11.3.2011

Včeraj je bilo že peto srečanje sponzorirancev, ki jih podjetje Krka podpira v lokalnem okolju. Srečanja se je udeležil tudi naš predsednik Mario Mohorović. Nekaj foto utrinkov si lahko ogledate na spletni strani Dolenjskega lista, izjavo našega predsednika pa lahko poslušate na portalu triumfator.si .

 

Sestanek atleti, trenerji in predsednik - 11.3.2011

Danes so se sestali atleti in trenerji s predsednikom kluba, Mariom Mohorovićem. Namen današnjga sestanka je bil predsem, dobiti in imeti pred očmi vizijo kluba. Predsednik je atletom podal nekaj idej, nekaj pa so jih predlagali tudi sami. Ker je bilo z obeh strani podano kar nekaj pozitivnih idej, se za učinkovitost kluba v prihodnje ni bati.

   

 

Dvoransko prvenstvo v mngobojih, Slov. Bistrica - 6.3.2011

V Slovenski Bistrici je danes potekalo Državno dvoransko prvenstvo v mnogobojih. Udeležilo se ga je tudi nekaj naših atletinj in atletov.

 

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki