"MLADI UPI" - DAVOR NOVAK

Začenjamo z rubriko "Mladi upi", v kateri bomo na kratko predstavili (vsak teden) mlade perspektivne atlete in atletinje. Tokrat vam predstavljamo Davorja Novaka, ki je svojo atletsko pot šele dobro začel.

Več ...

 

XXXII. KONGRES ZATS

V začetku novembra, natančneje od 5.-7.11.2010, bo v Portorožu potekal že 32. kongres združenja atletskih trenerjev, kateri deluje pod vodstvom našega trenerja, Andreja Jerička.

Kakšne so letošnje zanimivosti kongresa, si lahko ogledate v video izjavi predsednika ZATS, Andreja Jerička.

Več ...

 

PRIMOžU NASLOV DRžAVNEGA PRVAKA TUDI V POLMARATONU, LJUBLJANA - 24.10.2010

 Primož Kobe je danes nastopil na Ljubljanskem maratonu in sicer v polmaratonu (21km), ki je štel tudi za državno prvenstvo. Primož je tekel odlično. Zopet je potrdil odlično formo, saj je zmagal z rekordnim časom 1:04,55. Premagal je tudi Toneta Kosmača, s katerim se je boril za zmago v ciljnem šprintu. S tem rezultatom je podrl tudi rekord svojega trenerja, Romana Kejžarja. Po tekmi je Primož dejal, da je zelo zelo zadovoljen.

ČESTITAMO!

Objave v medijih: -Radio Krka  -Dolenjski list  -Siol Sportal  -24ur.com  -Edolenjska

 

KLUBSKI PIKNIK - 22.10.2010

Kot že nekaj let prej, smo tudi letos imeli klubski piknik. Če zanemarimo rahlo hladno vreme, je piknik uspel. Sonce, atletska družba, dobra hrana, kostanj,... Skratka imeli smo se fajn. Kako fajn, pa si oglejte v videu:

Klubski piknik from Atletski klub Krka on Vimeo.

 

PRIMOž KOBE DRžAVNI PRVAK V CESTNEM TEKU, SLOVENJ GRADEC - 17.10.2010

V Slovenj Gradcu je danes potekalo odprto Državno prvenstvo v cestnih tekih, kjer je Primož Kobe na progi, dolgi 9.8km, zmagal (s časom 0:29,36) in postal aktualni državni prvak. Primož je do zmage prišel v samem finišu, kjer je premagal Toneta Kosmača, trenutno enega boljših maratoncev pri nas.

Naslednjo nedeljo Primoža čaka nastop na ljubljanskem maratonu, kjer bo na stopil na polmaratonu (21km). Kot smo že omenili pred slabim mesecem, bo 14.11. Primož nastopil na maratonu v Torinu, kjer bo lovil normo za Olimpijske igre in Svetovno prvenstvo v atletiki, ki bo naslednje leto v Daeguju v Južni Koreji.

ČESTITAMO!

Objave v medijih:  -Radio Krka  -Siol Sportal -Dolenjski list

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki