MAJA MOHOROVIć šPORTNICA LETA, KOKALOVIć TRETJI

Na današnji podelitvi "Športnik leta" smo dobili športnico leta, Majo Mohorović. Med moškimi predstavniki smo imeli Gregorja Kokalovića, ki pa je zasedel tretje mesto.

ČESTITAMO!

Kump, Mohorovičeva in košarkarji from vaskanal on Vimeo.

 

Mednarodni miting, Dunaj - 1.2.2011

Na mednarodnem mitingu na Dunaju so nastopili naši člani. Najbolje se je odrezal Andrej Poljanec, ki je v skoku s palico, s preskočenimi 5.28m zmagal. Andrej napreduje iz tekme v tekmo, tako, da se v prihodje nadejamo še boljšh rezultatov. Mateja Drobnič, ki je prav tako nastopila v skoku s palico je s preskočenimi 3.73m zasedla peto mesto. Gregor Kokalović je v kvalifikacijah teka na 60m tekel 6.88s, v finalu pa je v cilj pritekel s časom 6.96s in zasedel šesto mesto. Martin Gradišek je tokrat skakal v daljino in skočil 656 centimetrov in zasedel deveto mesto.

 

Tiskovna konferenca za medije v zvezi z dvorano v Češči vasi

Na konferenci za medije bodo predstavili aktivnosti v zvezi z izgradnjo pokrite atletsko-kolesarske dvorane v Novem mestu.

Več si lahko preberete: VABILO NA TISKOVNO KONFERENCO

 

Gradišek in Kokalović v Bratislavi - 30.1.2011

Danes sta na mednarodnem mitingu v Bratislavi nastopila Martin Gradišek in Gregor Kokalović. Martin je nastopil v troskoku in skočil 14.97m ter zasedel 8.mesto. Gregor pa je tekel na 60m. V kvalifikacijah je to razdaljo odtekel v 6.93s, v finalu pa 6.90s in osvojil četrto mesto.

Objave v medijih:  -Siol Sportal  -Radio Krka  -AZS  -nmsport.si  -Lokalno.si

 

DP U16 + MITING, LJUBLJANA - 29.1.2011

V Ljubljani je potekalo Državno prvenstvo za pionirje in pionirke U16 ter miting. Nastopilo je kar nekaj naših atletov. Naj zopet poudarimo, da so rezultati, ki jih dosegajo naši atleti v tem zimskem času zelo dobri, kljub temu, da mogoče niti niso primerljivi z nekaterimi atleti iz drugih klubov po Sloveniji. Naši atleti pozimi trenirajo kar na stadionu ali pa v telovadnicah. Na stadionu je premrzlo izvajati tehnične discipline, tudi šprinti so nemogoči v takih pogojih. V telovadnicah pa ni nič drugače. Atleti so res na toplem in suhem, a še vedno nimajo pogojev kot recimo atleti iz mest, ki premorejo atletsko dvorano, kjer lahko skačejo iz polnega zaleta, delajo maksimalno hitrost in obujejo šprintarice. Problemi so za vse disicpline, a še najbolj v tehničnih, kot so daljina in skok s palico, kjer gredo otroci največkrat brez treninga na tekmovanje in se tam kosajo z ostalimi, ki pa imajo odlične pogoje. Kljub temu, da atleti sami vidijo, da ni pravično se boriti na tekmovanju, ker se priprave na to zelo razlikujejo, imajo močno voljo, da kljub vsemu vztrajajo in trenirajo.

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki