Zlati Kokalović, srebrna Gradišek in Drobničeva, Celje - 19.2.2011

Z Državnega prvenstva v Celju, so se naši atleti domov vrnili s tremi medaljami - zlato si je pritekel Gregor Kokalović, srebo pa priskakala Martin Gradišek in Mateja Drobnič.

   

Več ...

 

Drobničeva peta v Pragi - 16.2.2011

Na mednarodnem skakalnem mitingu v Pragi (bilo je samo tekmovanje v skoku s palico v moški in ženski kategoriji ter v daljini za ženske) je nastopila Mateja Drobnič, ki je s preskočenimi 370 centimetri zasedla peto mesto. Preskočila je sicer isto višino kot četrtouvrščena, a žal imela en poskus več.

Objave v medijih:  -Radio Krka  -nmsport.si  -Lokalno.si  -Eposavje.com

 

 

Intervju z Majo Mohorović na portalu triumfator.si

Po zmagi na "Športniku leta" je imela Maja Mohorović intervju na novem, svežem internetnem portalu triumfator.si.

Intervju v celoti si lahko ogledate tukaj : INTERVJU Z MAJO MOHOROVIĆ

 

Državno prvenstvo v mnogobojih za pionirje (U12, U14) - 13.2.2011

V Slovenski Bistrici je potekalo Državno prvenstvo v mnogobojih za pionirje in pionirke U12 in U14. Tekmovanje je bilo čez cel dan, zato je bilo za naše mlade atlete še toliko bolj naporno.

Mlade je spremljal Jernej Kastelic, ki pa je po tekmi povedal: "Tekma je bila naporna tako za tekmovalce, kot tudi za trenerje. Od jutra do večera na prizorišču, kjer ne moreš iti na kosilo, ker discipline potekajo skozi. Organizator je urnik priredil, kar pomeni, da se je disciplina začela, ko je bilo možno in ne ob predpisani uri. Hvala bogu, drugače bi bili tam do 22:00 ure.
 
Vzdušje v ekipi je bilo super. Vsi so dali vse od sebe in se med samo vzpodbujali.Tudi dobre volje ni manjkalo, tako da je kljub naporom vse potekalo v prijetnem vzdušju. Pridobili pa so si tudi dragocene izkušnje. Na koncu se je ves trud poplačal s prvim mestom pri fantih."


 

Več ...

 

Odlično razpoloženi atleti na Dunaju - 12.2.2011

Na Dunaju je potekal Mednarodni miting, katerega so se udeležili štirje naši atleti. Bili so zelo dobro razpoloženi, saj so zopet padali osebni rekordi. Domov se vrnili z dvema zmagama in žal s poškodbo Andreja Poljanca. Kokalović zgrešil normo za dvoransko EP za 3 stotinke.

 

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki