Državno prvenstvo v krosu, Velenje - 2.4.2011

V Velenju se je danes odvijalo Državno prvenstvo v krosu za vse starostne kategorije. Udeležili so se ga tudi naši atleti, za katere je bil to krstni nastop na tekmovanjih v klubskem dresu. Med pionirkami U14 sta zelo dobro opravili z 2km progo Ema Štukelj (8.mesto) in Zarja Fabjan (14.mesto), med pionirji U16 pa je prav tako uspešno s 3km progo opravil Žiga Maver, ki je osvojil 14.mesto. Med mlajšimi mladinci je nekoliko presenetljivo 6.mesto osvojil Matjaž Pregrat, ki je za 5km dolgo progo porabil 18min in 9s, svoj krstni nastop na krosih pa je v isti kategoriji doživel tudi Jan Kruljac, ki je osvojil 12.mesto. S tem tekmovanjem se je tudi uradno odprla poletna sezona za tekače, med katerimi je gotovo nekaj takih, za katere bomo še slišali.

Objave v medijih: - Lokalno.si  - Radio Krka  - Triumfator.si

Več ...

 

Kokalović optimistično pred poletno 2011 sezono

 

 

Igor Primc se zahvali vsem svojim trenerjem, Novo mesto 30.3.2011

Igorja Primca verjetno vsi poznate, saj je 33 let ponosno nosil barve Atletskega kluba Krka. Lani se je odločil in zaključil svojo bogato kariero. Danes pa je zbral na kup vse njegove trenerje, ki so ga "naredili" in "vzgojili" v pravega metalca diska.

Več ...

 

OBčNI ZBOR, 25.3.2011


Kot vsako leto, smo se tudi letos zbrali na občnem zboru kluba. Letos je bilo še posebej pestro in zanimivo, saj smo podelili vrsto priznanj, plaket in zahval.

Več ...

 

Atletska liga v mnogobojih za mlade, Škofljica - 20.3.2011

Na področni ligi v mnogoboju za mlade so se odlično odrezali naši mladi atleti. Domov so se namreč vrnili z enim najvišjim mestom, štirimi drugimi in tremi tretjimi mesti. Na končne stopničke so stopili: David Smuk (prvo mesto), Neža Koprivnik (drugo mesto), Primož Potočar (drugo mesto), Zala Lavrič (drugo mesto), Karla Ljubi (drugo mesto), Tjaša Potočar (tretje mesto), Saša Kmet (tretje mesto), Nik Medle (tretje mesto). Kako so tekmovali vsi, pa več v nadaljevanju:

Objave v medijih:  - Lokalno.si  - nmsport.si

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki