Primož Kobe bo čez 3 dni nastopil na maratonu v Milanu

Primoža 10.4. čaka zelo pomemben nastop in sicer, tekel bo na maratonu v Milanu, kjer želi doseči normo za Svetovno prvenstvo. Primož pravi, da se nadeja rezultata pod 2 urami in 17 minutami. Prepričan je, da mu to lahko uspe, saj je pozimi zelo trdo in dobro treniral. Zelo si želi, da bi mu normo uspelo doseči, saj bi se potem lahko posvetil tudi teku na 10km, kjer pa si želi rezultata pod 30 minutami.

 

Primož Kobe pred maratonom v Milanu from Atletski klub Krka on Vimeo.

Objave v medijih:  - nmsport.si

 

Področna atletska liga v mnogobojih za mlade 2011 , Brežice - 3.4.2011

Danes, na tako lep čudovit dan se je v Brežicah odvijala področna liga v mnogobojih za mlade. Natopili so tudi naši mladi atleti in atletinje, ki so se domov vrnili z lepimi uvrstitvami.  Nekaj foto utrinkov si lahko ogledate v spodnjem videu.

Kompletni rezultati: REZULTATI PODROČNE LIGE BREŽICE

Področna atletska liga v mnogobojih za mlade 2011, Brežice - 3.4.2011
from Atletski klub Krka on Vimeo.

Objave v medijih:  - Lokalno.si

 

 

Državno prvenstvo v krosu, Velenje - 2.4.2011

V Velenju se je danes odvijalo Državno prvenstvo v krosu za vse starostne kategorije. Udeležili so se ga tudi naši atleti, za katere je bil to krstni nastop na tekmovanjih v klubskem dresu. Med pionirkami U14 sta zelo dobro opravili z 2km progo Ema Štukelj (8.mesto) in Zarja Fabjan (14.mesto), med pionirji U16 pa je prav tako uspešno s 3km progo opravil Žiga Maver, ki je osvojil 14.mesto. Med mlajšimi mladinci je nekoliko presenetljivo 6.mesto osvojil Matjaž Pregrat, ki je za 5km dolgo progo porabil 18min in 9s, svoj krstni nastop na krosih pa je v isti kategoriji doživel tudi Jan Kruljac, ki je osvojil 12.mesto. S tem tekmovanjem se je tudi uradno odprla poletna sezona za tekače, med katerimi je gotovo nekaj takih, za katere bomo še slišali.

Objave v medijih: - Lokalno.si  - Radio Krka  - Triumfator.si

Več ...

 

Kokalović optimistično pred poletno 2011 sezono

 

 

Igor Primc se zahvali vsem svojim trenerjem, Novo mesto 30.3.2011

Igorja Primca verjetno vsi poznate, saj je 33 let ponosno nosil barve Atletskega kluba Krka. Lani se je odločil in zaključil svojo bogato kariero. Danes pa je zbral na kup vse njegove trenerje, ki so ga "naredili" in "vzgojili" v pravega metalca diska.

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki