Kvalifikacije APS, Celje - 16. in 17.4.2011

Za vikend so potekale kvalifikacije Atletskega pokala Slovenije. Naj omenimo, da je tekmovanje spremljalo hladno in vetrovno vreme, tako da so času in tudi vremenu rezultati primerni. Kljub temu, so se nekateri naši atleti dobro odrezali. Jaka Žulič ponovno potrdil norno za Evropsko prvenstvo, Ahac Moretti pa preskočil 190 centimetrov.

  

Več ...

 

Kobe uradno tudi z normo za Olimpijske igre

Primož Kobe, ki je v Milanu odtekel najboljši maraton do zdaj, je s časom 2:16,18 že izpolnil B normo za Olimpijske igre 2012 v Londonu. B norma znaša 2:18,00, torej se je krepko spustil pod normo, A norma pa znaša 2:15:00 - kar pa po Primoževih besedah naslednje leto ne bi smel biti problem, saj trenirajo zelo dobro.

Pogledate pa si lahko tudi uradne norme za OI: KVALIFIKACIJSKE NORME ZA OI

Objave v medijih: - Siol Sportal

 

Primož Kobe se je iz Milana vrnil srečen, kot še nikoli...

Primoža smo naslednji dan po vrnitvi iz Milana srečali na stadionu, nasmejanega do ušes. Kako tudi ne, saj se mu je uresničil glavni cilj v tem delu sezone - torej, odtekel je normo za Svetovno prvenstvo. Več o pogovoru s Primožem v videu:

Primož se je vrnil iz Milana, srečen, kot še nikoli...
from Atletski klub Krka on Vimeo.

Objave v medijih:
- AZS
- Lokalno.si

 

PRIMOž KOBE Z NORMO ZA SVETOVNO PRVENSTVO

Primož je danes odtekel svoj najboljši čas do zdaj na maratonu v Milanu, ki sedaj znaša 2:16,18 in s tem dosegel normo za Svetovno prvenstvo, ki bo bo od 27.8-4.9.2011 Južni Koreji. Kakšni so njegovi občutki po osvojenem cilju, za katerega je trdno garal pa izveste malce kasneje, ko se nam Primož javi in poda izjavo.

BRAVO PRIMOŽ!

Objave v medijih: - triumfator.si  - Radio Krka  - Siol Sportal  - Dolenjski list

 

Metalski miting, Domžale - 10.4.2011

Na metalskem mitingu v Domažah sta danes nastopila David Kastrevc in Katarina Juršič. Oba sta nastopila v metu kladiva. David je v svoji kategoriji zmagal z rezultatom 57.60m, Katarina pa je bila druga z metom dolgim 35.02m.

   

Objave v medijih:  - Lokalno.si

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki