MITING, NOVO MESTO, 26.5.2011

V četrtek, 26. maja 2011 smo organizirali na stadionu Portoval miting za vse kategorije.  

Več ...

 

Miting Koper, 22.5.2011

V Kopru, kjer je potekal otvoritveni miting, so nastopili naši šprinterji, skakalci in metalci. Domov so se vrnili s petimi zmagami. Odlične pogoje sta izkoristila tudi Kokalović in Gradišek, ki že na začetku sezone kažeta odlično pripravljenost.

  

Več ...

 

Odprto prvenstvo v mnogobojih, Ravne na Koroškem, 21. in 22.5.2011

Včeraj in danes je v Ravnah na Koroškem potekalo Odprto državno prvenstvo v mnogobojih. Nastopila so tudi nekatera naša dekleta - Nina Potočar, Ajda Bauer, Martina Može in Karla Ljubi.  Padali so osebni rekordi, Karla pa je podrla tudi pionirski klubski rekord (U16).

Več ...

 

Ekipno člansko državno prvenstvo, Ljubljana - 14. in 15.5.2011

Za vikend je potekalo ekipno člansko prvenstvo, kjer so fantje AK Krka zasedli 3.mesto (2.mesto jim je ušlo za samo 83 točk), dekleta pa so bila četrta. Prvi dan je bilo vreme atletom naklonjeno, drugi dan pa niti najmanj. Tako so bili skoki izvedeni v dvorani, teki pa zunaj. Kljub slabemu vremenu so se naši atleti borili po svojih najboljših močeh.

 

Več ...

 

Ekipno mladinsko državno prvenstvo, Velenje - 8.5.2011

Včeraj je v Velenju potekalo Ekipno mladinsko državno prvenstvo. Škoda, da jo je našim mladim atletom zagodlo vreme, čeprav pred odhodom ne bi nihče rekel, da jih bo v Velenju nazeblo in namočilo. Namreč zjutraj je bilo čudovito vreme, kmalu pa se je pričelo oblačiti, pihati in deževati. Deževalo je cel dan in atleti so imeli res zelo slabe tekmovalne pogoje. A kljub temu, so se borili po svojih najboljših močeh.

Ekipno DP za mladince, 8.5.2011 from Atletski klub Krka on Vimeo.

Več ...

 
Več člankov...
Zasedenost stadiona
Bližnji dogodki